ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Molla Gürani Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Kütüphanesinde Kuran , Kuran Meali, Yasin-i Şerifler ve Elif Ba eksikliğimiz bulunmaktaydı. Öğretmenimiz Özlem GÜZEL’in öncülüğünde Diyanet İşleri Başkanlığından Diyanet yayınları talebinde bulunduk. Belli bir süre sonra Kitaplar elimize geçti. Okulumuz DİKAB öğretmenleri ile okuma saatlerinde kütüphane ve mescitlerimizde Kuran öğrenme ve Kuran okuma etkinliğini organize ettik. Mübarek ramazan ayında öğrencilerimize güzel bir ortam oluşturduk.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerine sağlıklı yaşam ve diyabetle ilgili seminer verilmiştir

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Yunus Emre ALKAN okçuluk klasik yay yıldızlar kategorisinde il birincisi olmuştur.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi 8.sınıf öğrencilerine meslek ve kişilik özellikleri ilişkisini fark etmeleri adına anket çalışması yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz velilerine bursluluk sınavı  ve akademik başarıyı arttırma konularında seminer verilmiştir

Şbt

Okulumuz rehberlik hizmetleri yürütme komisyonu 2. Dönem başı toplantısı yapılmıştır. Öğrencilerin ihtiyaçları ve akademik durumları görüşülmüştür.

Şbt

Okulumuz Molla Gürani Ortaokulu Yerli Malı haftası etkinliğini 7/Sınıfı ile yapmıs bulunduk. Etkinliğimizde öğrencilerimize yerli malı tüketimini özendirmek,ortak degerlere sahip çıkmak,yararlı besinleri tüketme konusunda bilgilendirmek paylaşmanın  her zaman birlik getirdiğine, tukettigimiz besinleri yerken bile yemek yeme kültürüne sahip olduğunu bilinclendirmek kendisi tok iken komşusunun ac olmamasını gerektiğinin farkına variilmasi ve her şeyin sonunda temizliğin ne kadar önem arz ettiğini ogrencılerle paylaşarak ve uygulayarak  etkınlıgımızi çok güzel bir şekilde tamamlamış bulunduk.

Şbt

Dilimizin zenginlikle projesi kapsamında okul panomuz ilgili öğretmenlerce hazırlanmıştır.